طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه

دوستان ، اکنون فصل لیمو و آبلیمو است و از آنجا که بیشتر اوقات توسط دستگاه و با دستگاه آب مصرف می شود ، سایر زنان سنتی این کار را نمی کنند. پس از مصرف دو تا سه هویج با آب لیمو ، به میزان لیمو بستگی دارد آب میوه.

 

برای ۱۵ کیلوگرم لیمو ، ۴ عدد هویج متوسط ​​را پوست بگیرید. آنها را به مدت ۲۴ ساعت داخل لیمو بگذارید ، سپس صاف کنید. هویج تلخی آب لیمو را جذب می کند و پس از صاف کردن آب لیمو ، می توانید از گوشت لیمو برای خورشت استفاده کنید بدون اینکه نگران باشید تلخ باشید.

 

همچنین ، برای اینکه آب لیمو تا سال آینده یا بیشتر مات و سیاه نشود ، حتما آن را در مکان تاریک نگه دارید. مشمع کف اتاق را با لیمو به لیوان ها بمالید ، رنگ آن عالی خواهد ماند.

نکته آخر ، هرگز آبلیمو ، آب ، آب پرتقال و ترشی را در ظروف یا بطری های پلاستیکی قرار ندهید ، زیرا اچ آنها باعث اکسید شدن ظروف و سمی شدن آنها می شود.

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/lollipop2-bitterness1.html

درباره‌ی holoo1

حتما ببینید

علت سفت شدن شکم در بارداری چیست؟

علت سفت شدن شکم در بارداری چیست؟

گرچه تشخیص مراحل گرفتگی شکم ، انقباضات Braxton Hicks و درد زایمان در مراحل اولیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *